Een gratis vacaturebank voor woningcorporaties waar beide partijen voordeel bij hebben

Een vacaturebank waar woningcorporaties volledig kosteloos vacatures kunnen plaatsen en zelf beheren, kan dat? Volgens Herman van Hoeven en Floris Kösters, de oprichters en drijvende krachten achter zowel Careerselect als de vacaturebanken Flexwerkportaal en Vastwerkportaal, is dat geen enkel probleem. Met hun ruime ervaring in de corporatiebranche zijn zij als geen ander in staat om woningcorporaties een uitgebreid pakket aan diensten te bieden, zowel voor de inhuur van tijdelijke medewerkers als voor het invullen van vaste vacatures. Daarbij hebben ze ook oog voor de belangen van mensen die hun vakkennis graag willen inzetten voor de maatschappelijk taak die corporaties hebben, namelijk het zorgen voor een goede volkshuisvesting. Zo is Flexwerkportaal ontstaan vanuit de behoefte van ZZP’ers om ook zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau voor aangeboden tijdelijke opdrachten binnen de corporatiesector in aanmerking te komen. Het gemak waarmee woningcorporaties hun tijdelijke opdrachten kunnen plaatsen en beheren en de scherpere prijzen die dit oplevert door een eerlijke concurrentie tussen ZZP’ers en bemiddelaars verklaren het succes van deze vacaturebank voor tijdelijke vacatures. Vandaar kwam het verzoek vanuit de corporatiebranche voor een soortgelijk platform voor vaste vacatures en daarmee was Vastwerkportaal geboren. Het gebruik van beide platforms is gratis, pas als een tijdelijke opdracht tot uitvoer komt, wordt een geringe bijdrage per uur van de opdrachtnemer gevraagd.

Bel: 010 7171768 Contactformulier

Alle tijdelijke en vaste vacatures beheerd op één overzichtelijk dashboard

PIMworks is de overkoepelende omgeving waarin wij de vacaturebanken Flexwerkportaal en vastwerkportaal hebben ondergebracht. Elke woningcorporatie die zich registreert krijgt een persoonlijk dashboard waarop alle tijdelijke opdrachten en vacatures voor een vast dienstverband overzichtelijk bij elkaar staan en beheerd kunnen worden. Zo kun je ook gemakkelijk een tijdelijke vacature omzetten in een vaste, of andersom. Beide platforms hebben hoge bezoekersaantallen en bovendien de extra service dat iedere vacature rechtstreeks onder de aandacht wordt gebracht van kandidaten die aan de opgegeven criteria voldoen. Dit versnelt de procedures en verhoogt de slagingskans op een efficiënte en/of duurzame match.

Krijg vrije en directe toegang tot alle opdrachten vacatures die beschikbaar zijn

Maatschappelijke betrokkenheid is voor velen een drijfveer om te willen werken bij een woningcorporatie. Zoek jij om deze reden vast of tijdelijk werk in de corporatiesector, dan is de vacaturebank van PIMworks het platform voor jou. Je kunt je zowel op Flexwerkportaal als op Vastwerkportaal gratis registreren en aangeven op welke vakgebieden je expertise ligt. Je krijgt dan direct toegang tot openstaande vacatures van een groot aantal corporaties. Van alle vacatures waarin mensen gezocht worden binnen de door jou opgegeven categorieën krijg je dan automatisch een melding via e-mail. Heb je interesse, dan kun je via het platform direct contact opnemen met de opdrachtgever.

Alle vacatures en opdrachten van woningcorporaties op twee platforms in één vacaturebank

De vacaturebank waar Flexwerkportaal en Vastwerkportaal onder vallen is niet aan plaats gebonden. In het hele land registreren steeds meer woningcorporaties alsook professionals die op zoek zijn naar opdrachten en vacatures in de corporatiesector zich bij PIMworks. Niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en de rest van de Randstadprovincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, ook verder in het land, van de meest noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe via Overijssel en Gelderland in het oosten tot en met de meest zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg vinden vraag en aanbod voor het aangaan van een duurzaam dienstverband of de invulling van een tijdelijke opdracht elkaar snel en gemakkelijk op dit unieke platform speciaal ontwikkeld voor de corporatiebranche.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.