Vacatures van woningcorporaties voor een vast dienstverband, je vindt ze op Vastwerkportaal

Medewerkers van woningcorporaties hebben passie voor hun vak en voor de maatschappelijke taak die ze vervullen. In alle lagen van de organisatie vind je deze sociale betrokkenheid terug. Bij woningbeheer en wijkbeheer, maar ook intern bij bijvoorbeeld de facilitaire diensten en het secretariaat, werken mensen enthousiast samen om dat ene maatschappelijke doel te bereiken: zorgen voor veilige, betaalbare woningen in een prettige leefomgeving voor de meest kwetsbare doelgroepen in onze samenleving. Dit schept een band, waardoor enerzijds dienstverbanden in de corporatiebranche vaak langdurig zijn, en anderzijds corporaties ook regelmatig vacatures hebben voor een vast dienstverband, op afdelingen als communicatie of human resources, om de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Vastwerkportaal is een uniek vacature platform, in die zin dat zowel corporaties als werkzoekenden die beschikbaar zijn voor de corporatiesector zich kunnen registreren, waardoor zij elkaar veel gemakkelijker kunnen vinden. Deze registratie is voor beide partijen overigens gratis. Als woningcorporatie krijg je dan een eigen dashboard waarop je eenvoudig al je vacatures kunt plaatsen en beheren. Deze worden direct onder de aandacht gebracht bij kandidaten die aan de opgegeven criteria voldoen. Als geregistreerde kandidaat krijg je een melding via e-mail als er een vacature in jouw vakgebied aangeboden wordt. Je kunt dan als een van de eersten in contact treden met de opdrachtgever.

Bel: 010 7171768 Contactformulier

Vrije en directe toegang tot vacatures die beschikbaar komen binnen de corporatiebranche

Maatschappelijke betrokkenheid is voor velen een drijfveer om te willen werken bij een woningcorporatie. Zoek jij om deze reden naar een vacature voor een vast dienstverband specifiek in de corporatiesector, bijvoorbeeld als medewerker secretariaat, communicatie of facilitaire diensten of als woonconsulent, huismeester, verhuurmakelaar of incasso specialist dan is Vastwerkportaal het platform voor jou. Je kunt je gratis registreren en aangeven op welke vakgebieden je expertise ligt. Je krijgt dan direct toegang tot openstaande vacatures van een groot aantal corporaties. Wordt er een nieuwe vacature aangeboden die binnen jouw vakgebied ligt, dan krijg je hiervan automatisch een melding via e-mail. Heb je interesse, dan kun je via het platform direct contact opnemen met de opdrachtgever.

Snellere procedures voor corporaties dankzij een eenvoudig en overzichtelijk dashboard

PIMworks is de overkoepelende omgeving waarin wij, na het succes van Flexwerkportaal, op verzoek van vele woningcorporaties nu ook een Vastwerkportaal hebben ingericht, waarop zij ook hun vacatures voor vaste dienstverbanden zelf kunnen plaatsen en beheren. Op het persoonlijk dashboard heb je nu al je tijdelijke opdrachten en vacatures voor een vast dienstverband voor woningbeheer, wijkbeheer of human resources overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je ook gemakkelijk een tijdelijke vacature omzetten in een vaste, of andersom. Beide platforms hebben hoge bezoekersaantallen en bovendien de extra service dat iedere vacature rechtstreeks onder de aandacht wordt gebracht van kandidaten die aan de opgegeven criteria voldoen. Dit versnelt de procedures en verhoogt de slagingskans op een efficiënte en/of duurzame match. Zowel het registreren als het plaatsen van vacatures is gratis.

Alle vacatures voor een vast dienstverband bij een woningcorporatie op één platform

Vastwerkportaal is niet aan plaats gebonden. In het hele land registreren steeds meer woningcorporaties alsook professionals die vacatures voor een vastdienstverband bij corporaties zoeken zich bij PIMworks. Niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en de rest van de Randstadprovincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, ook verder in het land, van de meest noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe via Overijssel en Gelderland in het oosten tot en met de meest zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg vinden vraag en aanbod voor een vast en duurzaam dienstverband op alle mogelijke afdelingen van de woningcorporaties elkaar snel en gemakkelijk op dit unieke platform speciaal ontwikkeld voor de corporatiebranche.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.