Vacatures van woningcorporaties, ook op jouw vakgebied, vind je op Vastwerkportaal

De corporatiebranche is een bijzondere wereld. Van hoog tot laag steunen woningcorporaties op medewerkers die tijdens het uitoefen van hun vak nooit de sociale doelen uit het oog verliezen van een goede volkshuisvesting. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen werken alle afdelingen nauw samen. Strategie & Beleid zorgen samen met Planning & Control voor optimalisatie van het woningbestand, zowel in financieel als maatschappelijk opzicht. HRM en P&O zijn verantwoordelijk voor continuïteit in het personeelsbestand en Juridische Zaken houdt door de hele organisatie heen een vinger aan de pols betreffende naleving van de wetgeving, zoals huurrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Vastwerkportaal is een uniek vacature platform, in die zin dat zowel corporaties als werkzoekenden die beschikbaar zijn voor de corporatiesector zich kunnen registreren, waardoor zij elkaar gemakkelijker vinden. Deze registratie is voor beide partijen gratis. Als woningcorporatie krijg je dan een eigen dashboard waarop je eenvoudig al je vacatures kunt plaatsen en beheren. Deze worden direct onder de aandacht gebracht bij kandidaten die aan de opgegeven criteria voldoen. Als geregistreerde kandidaat krijg je een melding via e-mail als er een vacature in jouw vakgebied aangeboden wordt. Je kunt dan als een van de eersten in contact treden met de opdrachtgever.

Bel: 010 7171768 Contactformulier

Vacatures die beschikbaar komen binnen de corporatiebranche direct onder je aandacht

Een van de belangrijkste drijfveren om te willen werken bij een woningcorporatie is voor velen dat ze een steentje willen bijdragen aan een betere leefomgeving voor de zwakkere groepen in onze samenleving. Ben jij zo iemand die vakkennis in dienst wil stellen van een maatschappelijk doel en zoek je een vacature voor een uitdagende functie als assetmanager of medewerker Juridische Zaken, dan is Vastwerkportaal het platform voor jou. Je kunt je gratis registreren en aangeven op welke vakgebieden je expertise ligt. Je krijgt dan direct toegang tot openstaande vacatures van een groot aantal corporaties. Wordt er een nieuwe vacature aangeboden die binnen jouw vakgebied ligt, dan krijg je hiervan automatisch een melding via e-mail. Heb je interesse, dan kun je via het platform direct contact opnemen met de opdrachtgever.

Met het eenvoudig en overzichtelijk dashboard kunnen corporaties de procedures aanzienlijk versnellen

Op verzoek van vele woningcorporaties hebben wij naast Flexwerkportaal nu ook een Vastwerkportaal ingericht. Beide platforms vallen onder PIMworks, de overkoepelende omgeving waarin alle tijdelijke opdrachten en vaste vacatures van woningcorporaties samenkomen. Op één persoonlijk dashboard heb je nu al je tijdelijke opdrachten en vacatures voor coördinators Planning & Control, medewerkers HRM en P&O of managers Strategie & Beleid overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je ook gemakkelijk een tijdelijke vacature omzetten in een vaste, of andersom. Beide platforms hebben hoge bezoekersaantallen en bovendien de extra service dat iedere vacature rechtstreeks onder de aandacht wordt gebracht van kandidaten die aan de opgegeven criteria voldoen. Dit versnelt de procedures en verhoogt de slagingskans op een efficiënte en/of duurzame match

Eén platform voor alle volkshuisvesting vacatures van woningcorporaties uit het hele land

Vastwerkportaal is niet aan plaats gebonden. In het hele land registreren steeds meer woningcorporaties alsook professionals die vacatures voor onder andere assetmanager bij corporaties zoeken zich bij PIMworks. Niet alleen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en de rest van de Randstadprovincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, ook verder in het land, van de meest noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe via Overijssel en Gelderland in het oosten tot en met de meest zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg vinden vraag en aanbod elkaar snel en gemakkelijk op dit unieke platform speciaal ontwikkeld voor de corporatiesector.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.