Hoe het begon

Vastwerkportaal is een logisch vervolg op Flexwerkportaal waarmee wij in 2015 zijn gestart. Flexwerkportaal is het online platform voor tijdelijke inhuur- en adviesopdrachten bij woningcorporaties. De groeiende vraag om ook vaste vacatures te kunnen plaatsen, heeft geleid tot Vastwerkportaal. Beide portalen vallen onder PIMworks. Hierdoor kun je eenvoudig binnen één dashboard zowel de tijdelijke als de vaste vacatures beheren.

 

Vastwerkportaal is onderdeel van PIMworks, waarbij PIM staat voor Partner in Mobiliteit. Met de verschillende portalen die onder PIMworks vallen, willen wij woningcorporaties één platform bieden voor zowel tijdelijke als vaste vacatures. Een platform dat eenvoudig en overzichtelijk is. En zorgt voor een efficiënt en marktconform inhuurproces. 

Flexwerkportaal is het platform voor tijdelijke inhuur- en adviesopdrachten. Dit platform is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft een goede naamsbekendheid opgebouwd. Het oprichten van Vastwerkportaal is een logische stap en een goede aanvulling binnen PIMworks.  De naam zegt het al. Op dit platform bieden we vaste vacatures bij woningcorporaties aan. 

Veelgestelde vragen

Woningcorporaties maken een account aan op Vastwerkportaal en publiceren vacatures. Kandidaten solliciteren via het platform door een cv te uploaden en een motivatie achter te laten.

Natuurlijk. Je kunt ons altijd bellen of mailen

Nee. Vastwerkportaal is geen werving- en selectiebureau. Vastwerkportaal is een vacaturesite.

Nee, dat kan niet. Alleen woningcorporaties kunnen vacatures publiceren op Vastwerkportaal.

Nee, dat is niet mogelijk. Op Vastwerkportaal doen woningcorporaties zelf de werving.

Aan het plaatsen van een vacature zijn geen kosten verbonden. Vastwerkportaal is onderdeel van PIMworks. Daaronder valt ook Flexwerkportaal. Het verdienmodel van Vastwerkportaal is gekoppeld aan de succesfee die zzp'ers en bemiddelingsbureaus betalen voor het verkrijgen van een interim opdracht via Flexwerkportaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.